Jubileum: 10 jaar Mme Bouquet

“Als we met pensioen zijn beginnen we een importbedrijf voor Franse wijnen” zeiden we tegen elkaar in 2011. Maar waarom zolang wachten als bijzondere wijnen en alles wat daarbij hoort je grote passie is?

Zo gedacht, zo gedaan

En in 2012 is Mme Bouquet een feit. Sindsdien hebben we zoveel fantastische dingen meegemaakt en gedaan, dat dit 10-jarig jubileum er een is dat we op allerlei manieren vieren. Zo vonden we nieuwe wijnmakers en nieuwe wijnen, ontvingen we prachtige waardering voor hun wijnen en wisten steeds meer klanten de weg naar ons te vinden. 
Ergens in de afgelopen jaren besloten we te focussen op biologische en biodynamische wijnen, geïnspireerd door de wijnmakers en door onze eigen wens om bij te dragen aan hun gezondheid, die van hun wijngaarden en druiven èn niet in het minst die van jullie, onze klanten.

Feest!

Om een lang verhaal kort te maken: 2023 is een feestelijk jubileumjaar bij Mme Bouquet. Met een nieuwe website, speciale proeverijen en leuke acties, zoals standaard een korting van 10% op de maandwijnen en -boxen.
Tijdens de Jubileumproeverij op 10 juni presenteerden we de speciale Jubileumwijn, en een speciaal voor ons gebottelde olijfolie van Thibaut Vordy (Domaine Vordy).

Producenten in de spotlights

Dit jaar besteden we extra aandacht aan de makers van onze wijnen. We doen dat met een maandelijks wisselend blog over de actualiteiten op hun domein. Je vindt de eerste blogs hier:
Le Fief Noir
Domaine Mittnacht-Frères
Clos de la Molénie
Domaine du Grès Vaillant
Domaine Alloïs

Proeverijen

We organiseren dit jaar meerdere bijzondere proeverijen. 

Na het wijnmakersdiner in Greens met François Busi (Domaine Alloïs) en de Jubileumproeverij met Jeroen Bronkhorst (Wijnstudio) in LOFT kijken we uit naar een tweede wijnmakersdiner, met Pierre en Pauline van Domaine Mittnacht-Frères (Elzas).
Volg updates via onze nieuwsbrief, via  Facebook of Instagram.