Jubileum: 10 jaar Mme Bouquet

“Als we met pensioen zijn beginnen we een importbedrijf voor Franse wijnen” zeiden we tegen elkaar in 2011. Maar waarom zolang wachten als bijzondere wijnen en alles wat daarbij hoort je grote passie is?

Zo gedacht, zo gedaan

En in 2012 is Mme Bouquet een feit. Sindsdien hebben we zoveel fantastische dingen meegemaakt en gedaan, dat dit 10-jarig jubileum er een is dat we op allerlei manieren vieren. Zo vonden we nieuwe wijnmakers en nieuwe wijnen, ontvingen we prachtige waardering voor hun wijnen en wisten steeds meer klanten de weg naar ons te vinden. 
Ergens in de afgelopen jaren besloten we te focussen op biologische en biodynamische wijnen, geïnspireerd door de wijnmakers en door onze eigen wens om bij te dragen aan hun gezondheid, die van hun wijngaarden en druiven èn niet in het minst die van jullie, onze klanten.

Feest!

Om een lang verhaal kort te maken: 2023 wordt een feestelijk jubileumjaar bij Mme Bouquet. Met een nieuwe website, speciale proeverijen, bijzondere producten (waarover later dit jaar meer) en leuke acties, zoals standaard een korting van 10% op de maandwijnen en -boxen.

Producenten in de spotlights

Dit jaar besteden we extra aandacht aan de makers van onze wijnen. We doen dat met een maandelijks wisselend blog over de actualiteiten op hun domein. Je vindt de eerste blogs hier:
Le Fief Noir
Domaine Mittnacht-Frères


Proeverijen

Er volgen dit jaar meerdere bijzondere proeverijen. De eerste ervan staan al in de agenda:

  • Vrijdag 31 maart: WIJNMAKERSDINER met François Busi (Domaine Alloïs) in Greens.  Deelname kost € 60,= (wijnabonnees € 50,= pp). Aanmelden is mogelijk met dit formulier of met een e-mail aan info@mmebouquet.com
  • Zaterdag 10 juni: JUBILEUMPROEVERIJ in LOFT (Pomonaplein, Den Haag)
    Overzichtsproeverij, geopend door Jeroen Bronkhorst, eigenaar van Wijnstudio, en wijnen van al onze wijnmakers. Deelname kost € 12,50 pp (wijnabonnees € 10,=). Aanmelden is mogelijk met dit formulier of met een e-mail aan info@mmebouquet.com