Proefagenda

Vrijdag 31 maart: wijnmakersdiner met François Busi

Op vrijdag 31 maart vanaf 18.30u zijn we te gast in Greens in the Park, waar François Busi (Domaine Alloïs) zijn wijnen en domein komt presenteren.  Chef Ayk van de Stadt kookt een heerlijk menu bij de wijnen. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Reserveer hier je kaarten.

 
 

Zondag 23 april: Wijn – chocolade workshop

Op zondag 23 april van 15.00 tot 17.00 uur organiseren Stef van Beans and Dreams en Ada van Mme Bouquet weer een wijn-chocolade workshop in Stef’s winkel aan het Pomonaplein.  We nemen je mee in de wereld van de producenten en je leert de kneepjes van het chocolade en wijn proeven. Nadat je proefondervindelijk hebt uitgevonden welke wijn-chocolade combinatie voor jou het beste werkt maak je zelf de wijnbonbons naar je eigen smaak, om mee naar huis te nemen. 
Deelname kost € 39,95 per persoon, inclusief alle proefwijnen en -chocolades, een glas wijn tijdens de pauze en een brochure met de achtergrondinformatie. 
Er zijn maximaal 8 plaatsen. Aanmelden is mogelijk met een e-mail aan mmebouquet@ziggo.nl

 

Zaterdag 10 juni: 

Op zaterdag 10 juni van 15.00 tot 17.30 uur begroeten we je graag in LOFT (de voormalige Jeruzalemkerk aan het Pomonaplein in Den Haag) voor een bijzondere proeverij: We vieren er, dat we al 10 jaar lang mooie wijnen mogen zoeken in Frankrijk en deze mogen delen met fijnproevers in Nederland.
De proeverij zal worden geopend door degene met wie het allemaal begon: Jeroen Bronkhorst, eigenaar van Wijnstudio, top-wijnopleider in Nederland. Hij zal ons meenemen in de wereld van het wijnproeven.
We zetten een grote serie heerlijke zomerwijnen open, en chef Joshua Enzolaia maakt speciale hapjes. Voor deelname aan de proeverij vragen we een bijdrage van € 12,50 (wijnabonnees € 10,=). Aanmelden is mogelijk via deze link

 

Zaterdag 1 juli: Wijnproeven op de Flagship Market (Zeeheldenkwartier)

Op deze zaterdag staan we met een serie heerlijke zomerwijnen en onze befaamde miniatuur wijn-spijsproeverij op de leukste markt van een van onze favoriete Haagse buurten. Kom gezellig langs om de sfeer te proeven, en onze wijnen natuurlijk.