Verzenden & Retourneren

Wij leveren alleen aan meerderjarigen

Mme Bouquet verkoopt haar wijnen uitsluitend conform de wettelijke regels uitsluitend aan
mensen van 18 jaar en ouder.


Per 1 juli 2021 geldt er wetgeving waarbij er voor de online verkoop van alcohol dezelfde regels gelden als bij de fysieke verkoop. Bij twijfels omtrent de leeftijd vragen we klanten om hun ID te laten zien, zodat de bezorger kan controleren of de klant 18 jaar of ouder is. Als identificatie niet mogelijk en/of ontvanger is jonger dan 18 jaar dan zal het pakket retour komen en zal het opnieuw versturen op verzoek van de klant in rekening worden gebracht tegen actuele kosten.

Kosten

Bezorging is kosteloos in de gemeenten Den Haag, Delft, Zoetermeer, Westland, Pijnacker- Nootdorp, Wassenaar, Midden-Delfland en Leidschendam Voorburg. In alle andere gevallen betaalt u € 5,95 verzendkosten per doos van 1 tot 6 wijnen.

Verzending

Wij verzenden of bezorgen uw bestelling binnen 2 werkdagen op het door u opgegeven adres.

Niet op voorraad

Hoewel wij onze uiterste best doen om de voorraden goed bij te  houden, kan het gebeuren dat een fles soms niet beschikbaar is. Doordat we met kleine producenten werken kan het zelfs voorkomen, dat een wijn van een bepaalde jaargang helemaal niet verkrijgbaar is. In die gevallen overleggen we met u over uw bestelling.

Retouraanvraag

Wijn is bedoeld om ervan te genieten. Als een van de bestelde wijnen u onverhoopt niet bevalt kunt u ongeopende flessen binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen Stuur de wijn in de originele verpakking gefrankeerd retour via PostNL. Het retouradres van onze logistieke partner is: Mme Bouquet, Cyclaamstraat 43, 2565 PD Den Haag. Na retour worden de wijnen gecontroleerd en terugbetaald. Constateert u een wijnfout (zoals kurk), laat het ons dan direct weten. We overleggen over een passende oplossing.